Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Over Onze Stoffen

Al onze stoffen zijn van een hoogwaardige two-ply kwaliteit, geweven met de fijnst mogelijke katoendraden. Daarnaast zijn ze voorzien van een finish die zorgt voor comfort, een luxe uitstraling en een makkelijke strijkbaarheid. Onze onveranderlijke aandacht voor detail is zowel zichtbaar als voelbaar.

Katoen

Onze 100% katoenen shirts wordt gemaakt van een luxe, dubbele weving. Dit betekent dat twee draden katoen eerst in elkaar zijn gedraaid, en vervolgens met deze dubbele draad de stof is geweven. Katoen absorbeert en ademt. Daarnaast is het duurzaam, comfortabel, makkelijk te verzorgen en van nature hypoallergeen.
Shop Cotton

Pima

Door zijn extra lange vezel afkomstig uit de Verenigde Staten is Pima katoen zowel zeer fijn en zacht als sterk en bestendig. De stof wordt gemakkelijk gestreken, gewassen of gestoomd, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit. Daarnaast geeft de matte finish ieder shirt een luxe gevoel.
Shop Pima Lees meer over Pima

Knitted

Op zoek naar de perfecte mix van comfort en stijl? Knitted, onze nieuwste aanwinst, biedt het ontspannen gemak van een poloshirt met een elegante twist. De stof is gemaakt van gebreid katoen in een piquee weving, en vormt zich comfortabel naar het lichaam – perfect voor momenten van ontspanning.
Shop Knitted Lees meer over Knitted

Premium

Onze premium stoffen zijn gemaakt van een langer en fijner katoendraad, waardoor de stof nog prettiger en luxer aanvoelt. Daarnaast is er extra aandacht besteed aan afwerkingen zoals parelmoeren knopen en uitneembare baleinen. Voor momenten die vragen om dat beetje extra.
Shop Premium

Linen

Linnen is een chique, natuurlijke en zeer duurzame stof die wordt gemaakt van vlas. Hoe vaker je linnen draagt, hoe zachter en sterker de stof wordt. Het luchtige materiaal ideaal voor de zomer is kleurvast en makkelijk wasbaar. Linnen is gevoeliger dan katoen, maar met de juiste aandacht makkelijk te onderhouden.
Shop Linen Lees meer over Linen

Denim

Denim is stoer, stijlvol en casual. Onze collectie bevat verschillende variaties op deze comfortabele essential, gemaakt met een diagonale twill weving. De verschillende wassingen geven elk denim product een persoonlijke een verfijnde touch.
Shop Denim

Flannel

Flanel, herkenbaar aan de grove visgraat, heeft een zachte en soepele structuur. Doordat de stof aan een of twee zijden licht geruwd is, ontstaat een donslaagje op het overhemd dat kenmerkend is voor flanelstoffen. Het shirt voelt zacht en comfortabel aan op de huid.
Shop Flannel

Chambray

Een nieuwe trend binnen het denim segment is Chambray, een stof die op denim lijkt en daarom regelmatig wordt verward met de jeansstof. Chambray is te omschrijven als een onregelmatig gekleurde stof in platbinding. De structuur van het katoen is fijn, met soms een licht glimmend effect.
Shop Chambray

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country