Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

This is Pima

ShirtbyHand blijft je persoonlijke product vernieuwen en verbeteren. Daarom wordt een groot deel van onze shirts tegenwoordig vervaardigd van Pima katoen. Lees hier meer over deze speciale stof!

Soft
&
Strong

Pima wordt geproduceerd in de Verenigde Staten en staat bekend als het zachtste én duurzaamste katoenweefsel ter wereld. Door de extra lange vezel wordt de stof makkelijk gestreken, gewassen of gestoomd – en daarna weer comfortabel gedragen.

Shop PIMA

De Plain Weave is plat en recht geweven. Doordat de stof weinig tot geen structuur bevat voelt hij licht en glad aan.

Shop Pima Plain Weave
Shop Pima Plain Weave

De stof kenmerkt zich door zijn diagonale weving en subtiele glans. De Twill weving voelt zacht en sterk aan.

Shop Pima Twill Weave
Shop Pima Twill Weave

Business
&
Casual

Pima katoen is een speciale en fijne stof, waarvan de populariteit in korte tijd sterk gestegen is. Juist in een tijd waarin mensen voor duurzaamheid kiezen, zijn shirts van Pima katoen de perfecte keuze. Het is dan ook logisch dat ShirtbyHand steeds meer Pima gebruikt voor zijn shirts. Niet alleen is de productie een stuk milieuvriendelijker, ook gaat Pima gewoon heel lang mee. Pima voelt heerlijk zacht aan en glanst mooi. Een ander belangrijk voordeel is dat de kleur beter behouden blijft op de lange termijn. Het gewicht ligt daarnaast lager dan bij normaal katoen. ShirtbyHand haalt zijn Pima stof uit de Verenigde Staten, oorspronkelijk het enige productieland van deze stof. De vezels zijn ijzersterk en 35% langer dan bij normaal katoen. Met een Pima shirt van ShirtbyHand maak je een verstandige keuze. Je levert niet alleen een bijdrage aan een beter milieu, je kiest ook voor eindeloos draagcomfort en fraai design. De kleur blijft op lange termijn gewoon hetzelfde, net als de uitstekende pasvorm. Juist daarom is Pima ook ideaal voor op maat gemaakte shirts. Wat betreft onderhoud zit je ook goed met een Pima shirt. De stof is goed te wassen, kan gestoomd worden en ook strijken is geen probleem.

Meer inspiratie

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country