Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

This is Linen

Op zoek naar hét perfecte zomer shirt? ShirtbyHand heeft een aantal mooie Linnen en Linnen Blend stoffen in het assortiment. Ideaal voor de warme zomerdagen! Lees hier meer over deze luchtige stoffen.

Durable Linen

Wat is er lichter dan linnen? Luchtig maar toch solide – daarom staat linnen bekend als dé stijlvolle stof voor de zomer. Deze zomer is de linnen blend collectie toegevoegd, zie hiervoor onze stoffen L15, L16 en L17. Deze stoffen zijn een combinatie van katoen en linnen. "Best of both worlds", kan je wel zeggen. Want deze ideële combinatie zorgt ervoor dat je shirt iets minder kreukgevoelig is dan 100% linnen, maar hierbij niet inleverd op kwaliteit!

Shop Linnen

Light as Linen

Een chique, natuurlijke stof, gemaakt van vlas. Door de sterkte van het textiel gaan linnen overhemden voor heren lang mee. Hoe vaker je het draagt, hoe zachter en sterker de stof van de blouse wordt. Door de geringe warmte-isolatie van linnen, voelt het heerlijk koel in de warme zomermaanden. Wanneer je op een warme dag moet werken op kantoor, is deze stof dus ook zeker aan te raden. Je blijft professionaliteit uitstralen in de zakelijke omgeving, maar toch geniet je van verkoeling. Het textiel absorbeert veel vocht en geeft dit vocht gemakkelijk af aan de lucht, waardoor het droog blijft aanvoelen. Ideaal als het kwik stijgt. In de juiste combinatie met andere kleding, kan het zowel formal chic als casual worden gedragen. Draag voor een kantoordag een linnen overhemd met een nette broek en voor een casual dag draag je het met een korte broek. Niet alleen jij bent met de stof goed bestand tegen hete temperaturen, ook de vezel zelf kan tegen hitte van buitenaf. Het kan heet gewassen en gestreken worden. De stof is kleurvast en makkelijk wasbaar, zonder slijtage van de stof. Met de juiste verzorging kreukt het linnen minder en voor een nochalante look is strijken niet nodig. Bovendien is dit textielniet gevoelig voor vuil en geur.

Meer inspiratie

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country