Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

This is Knitted

ShirtbyHand blijft ontwikkelen en heeft daarom deze mooie stof toegevoegd aan het assortiment. Knitted, welkom! Knitted shirts worden vervaardigd van 100% gebreid katoen. Lees hier meer over deze stof!

Today's Trend

Op zoek naar de perfecte mix van comfort en stijl? Knitted, onze nieuwste aanwinst, biedt het ontspannen gemak van een poloshirt met een elegante twist. De stof is gemaakt van gebreid katoen in een piquee weving, en vormt zich comfortabel naar het lichaam – perfect voor momenten van ontspanning

Shop Knitted

Dress For Success

Knitted overhemden worden ook wel gebreide overhemden genoemd. Knitted is de perfecte combinatie van de stijl van een overhemd en het draagcomfort van een polo. Een knitted overhemd is daarom niet alleen een stijlvolle maar ook een praktische aanvulling voor je kledingkast. Knitted overhemden worden op dezelfde manier gemaakt als shirts en poloshirts, hierdoor zijn deze knitted overhemden voller van stof en rekken ze meer mee dan gebruikelijk. Een knitted overhemd kenmerkt zich door het katoen-piqué weefsel. Hierdoor voelt een dergelijk overhemd flexibel aan en rekt het mee indien nodig, handig voor op de golfbaan! De moderne man draagt knitted shirts. In de kledingkast van een moderne man mag een knitted overhemd niet ontbreken. Deze zijn ideaal voor een eigentijdse stijl die zowel voldoet bij een casual of zakelijke uitstraling. Kortom: een knitted overhemd zorgt voor een zeer fijn, comfortabel en zelfverzekerd gevoel. Het combineert het beste van twee werelden: stijl en comfort met de vertrouwde kwaliteit van ShirtbyHand.

Meer inspiratie

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country