Stofnummer
Handgemaakt 100% tevredenheidsgarantie Gratis geleverd Beoordeeld met een 9,5 Gratis geleverd, 100% tevredenheidsgarantie
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Over ons

Sinds 2006 verkopen we via ShirtbyHand.nl dames- en herenshirts op maat. Vanuit ons kantoor in Amsterdam begeleiden we de dagelijkse orders en sturen we ons atelier in Vietnam aan.

Kantoor in Amsterdam Ons kantoor zit gevestigd in de Atoomclub aan de Amsterdamse A10. Hier vindt het contact met onze klanten plaats en hier vandaan rijden onze collega’s dagelijks door het hele land voor meetafspraken met particulieren en bedrijven. Op kantoor zijn onze klanten altijd van harte welkom. We zorgen graag voor koffie en een gratis parkeerplek.

Production Company Vietnam Na twee jaar constante groei merkten we dat het nodig was om meer invloed te hebben op het productieproces. Samen met een lokale Vietnamese partner (joint venture) zijn we daarom een atelier gestart dat gespecialiseerd is in overhemden op maat; ShirtbyHand Production Company Vietnam.

Ons team in Vietnam bestaat uit 60 medewerkers die allen onder zeer goede omstandigheden hun werk uitvoeren (airconditioning, nieuwe machines, voldoende werkruimte, etc). Er staat maximaal 45 uur voor een werkweek, overuren worden uitbetaald en de jongste medewerker is 19 jaar oud. We hanteren een salaris dat 20% hoger ligt dan gemiddeld in de branche. Door de goede sfeer en de arbeidsomstandigheden zijn de medewerkers loyaal en blijven zij lang bij het bedrijf. Ook in Vietnam is iedereen van harte welkom om onze werkplek te bezoeken.