Stofnummer
Handgemaakt 100% tevredenheidsgarantie Gratis geleverd Beoordeeld met een 9,5 Gratis geleverd, 100% tevredenheidsgarantie
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
About our atelier

About our atelier

Wij vinden het cruciaal dat al onze medewerkers, en het volledige productieproces waar zij dagelijks aan bijdragen, in vertrouwde handen zijn. Daarom beschikken wij in Vietnam, samen met een lokale partner, over ons eigen atelier dat zich specialiseert in overhemden op maat.

Werkomstandigheden

In het ShirtbyHand atelier werken 60 medewerkers onder eerlijke omstandigheden. Dit betekent dat wij zorg dragen voor een fijne werksfeer, een ruimtelijke werkvloer met moderne apparatuur, een werkweek van maximaal 45uur, en een salaris dat 20 procent hoger ligt dan de plaatselijke standaard.

“At the atelier we produce exclusively for ShirtbyHand.com, making unique shirts for unique people.”

— Toan, official partner
Production Company ShirtbyHand

“All of our clients have their own account in the database at the atelier, making it possible to repeat or fine-tune a personal order at any given time.”

— Toan, official partner
Production Company ShirtbyHand

Je bent welkom

Transparantie en integriteit zijn voor ons van essentieel belang. Je bent daarom – net als in Amsterdam – altijd welkom om ons atelier te bezoeken en te ontdekken waar jouw shirts worden gefabriceerd.