Menu

Het perfecte overhemd is dichterbij dan je denkt. 

In vier eenvoudige stappen heb jij jouw shirt op maat binnen drie weken in huis. We komen gratis en vrijblijvend naar je toe om je op te meten en als je wilt bepaal je alle details zelf. Vraag hier onze stoffen samples aan. 

Zo werkt het

1

Word gratis opgemeten

Het perfecte overhemd begint met het opmeten van je maten. Eenmaal bij jou thuis of op je werk hebben we maar vijftien minuten van je tijd nodig. 


2

Ontwerp naar eigen stijl

Tijdens de meetafspraak nemen we alle stoffen mee om uit te kiezen. En nu we er toch zijn, kies je met onze collega de details van jouw maathemden.

3

Jouw shirt wordt gemaakt

Met veel zorg en toewijding wordt jouw shirt onder zeer goede omstandigheden gefabriceerd door ons atelier in Vietnam. 

4

Het perfecte shirt

Binnen drie weken ontvang je jouw shirt thuis. En met jouw maten in ons systeem is je volgende shirt zo bijbesteld. Maak hier een meetafspraak.

69 euro, hoe is dat mogelijk?

Wie niet duur wil zijn, moet slim zijn.

Het atelier

ShirtbyHand Production Company Vietnam 

Om de beste shirts tegen de beste prijs te kunnen leveren startten we in 2008 ons eigen productiehuis in Hanoi, Vietnam. Het bestaat uit 44 medewerkers die allen onder zeer goede omstandigheden hun werk uitvoeren (airconditioning, nieuwe machines, voldoende werkruimte, etc). Er staat maximaal 45 uur voor een werkweek, overuren worden uitbetaald en de jongste medewerker is 19 jaar oud. We hanteren een salaris dat 20% hoger ligt dan gemiddeld in de branche. Door de goede sfeer en de arbeidsomstandigheden zijn de medewerkers loyaal en blijven ze lang bij het bedrijf. 

Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Inloggen
Wachtwoord verzenden
Wachtwoord verzenden
Een nieuw wachtwoord is verzonden.
Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Account aanmaken
Please select your country