Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Zomer overhemd

 

Als je aan een overhemd denkt, krijg je daar niet misschien een zomers beeld bij. Toch zijn de mogelijkheden voor zomer overhemd eindeloos. Er zijn allerlei functies die je kunt aanbrengen om een overhemd zomers te maken. Hoe? Dat leggen we je hieronder uit.

Kies een zomerse stof

Het is belangrijk dat jij je tijdens een warme dag met hoge temperaturen de hele dag fris kunt blijven voelen. Om te voorkomen dat je gaat transpireren en nog erger: stinken, kies je voor een luchtige stof die ademt. Het beste is te kiezen voor katoen: Dit heeft een groot vochtopnemend vermogen, waardoor jij je fris kunt blijven voelen. De vezel neemt makkelijk en snel veel vocht op, zonder dat het vochtig aanvoelt. Daarna geeft het ook weer snel vocht af, wat het in de zomer extra fijn maakt om deze stof te dragen. Het geleidt namelijk warmte. Aangezien al onze overhemden van 100% katoen zijn gemaakt, zit je met een op maat gemaakt overhemd van Shirt by Hand altijd fris en droog, ook in de zomer.

Kies een zomerse kleur

In de zomer is het vaak zo warm, dat je liever verkoeling vindt dan nog meer warmte. Kies daarom voor een kleur die de warmte niet absorbeert, maar juist afstoot. Vermijd daarvoor donkere kleuren (zwart en donkerblauw) en kies juist voor lichte kleuren in het hemd. Niet alleen werkt dit meer verkoelend, ook is het meer passend: Een geel overhemd bijvoorbeeld staat beter wanneer het zonnetje schijnt dan wanneer je volledig in zwart omhuld bent.

Korte mouwen overhemd

Zodra de temperatuur stijgt, kiezen veel mensen voor overhemden met korte mouwen. Dit zien we zowel in de vrije tijd als op kantoor gebeuren. Een goede keus, want je bent minder in stof gehuld, wat voor meer verkoeling zorgt.
Toch liever lange mouwen? Dan is het ook prima om je mouwen op te stropen. Maar als je een zomerse stof en kleur kiest voor je blouse, is dat niet eens noodzakelijk.

Met deze tips stel je je eigen zomerse overhemd makkelijk samen in de configurator, waar je makkelijk je stof, kleur, patroon en andere details (zoals de mouwen) kiest. Door gebruik te maken van onze gratis imeetservice (of zelf je maten in te voeren), laat je jouw zelf samengestelde overhemd perfect op maat maken. Eenvoudig en snel.

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator.
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften.


Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
zomer overhemd

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country