Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Trendy overhemd

 

Dat overhemden op zichzelf een trend zijn, hoeven we niemand meer te vertellen. Dit zet al heel wat jaren door, waardoor overhemden met recht als tijdloos zijn te bestempelen. Maar bij Shirt by Hand kun je makkelijk de trends op overhemd-gebied doorvoeren in je eigen overhemd: Je stelt eenvoudig je eigen trendy overhemd samen in de configurator, waarbij je alle trends zelf kunt toepassen. Je hebt hierbij een hele ruime keuze tussen stoffen, patronen, kleuren en diverse details, zoals mouwen, borstzak, manchetten en eventueel een monogram tekst.

Kies zelf voor welke gelegenheden jij je op maat gemaakte overhemd aan wilt trekken en creëren op basis daarvan je perfect passende overhemd, waarbij je de trends meeneemt. De stoffen, patronen en kleuren die wij aanbieden zijn stuk voor stuk stijlvol en trendy. Dit houden wij natuurlijk ook up-to-date en vullen onze voorraad aan met de nieuwste trends op het gebied van stoffen. Kies voor de mooiste trendy overhemden met opvallende details of juist stijlvolle overhemden met een tijdloos karakter.

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften


Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Trendy overhemd

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country