Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Stretch overhemden

 

Eén van de meest comfortabele vormen van overhemden: stretch overhemden. Door zijn rekbaarheid, geniet van je van bewegingsvrijheid en optimaal comfort. Vandaar dat stretch stoffen vooral worden gebruikt bij sportkleding. Een overhemd waarin stretch zit verwerkt, is dus draagbaar naar kantoor, maar ook zeker in je vrije tijd.

Voordelen van stretch

Niet alleen is het hemd fijn draagbaar, ook het onderhoud is fijn. We mengen het katoenen overhemd met een kunststof vezel, waardoor een stof ontstaat die elastischer is. De stof rekt dus iets mee. Het kreukt hierdoor minder makkelijk. Tevens kennen al onze overhemden een strijkvrije finish, waardoor strijken kinderspel wordt. Een stretch stof is verder ook onderhoudsvriendelijk.

Zelf samenstellen

Je kunt in onze configurator zelf je overhemd naar wens samenstellen. Kies eerst een stof, patroon en kleur en breng vervolgens de details aan, zoals een borstzakje (of juist niet) en je keuze voor manchetten (enkel of dubbel). De mogelijkheden zijn eindeloos.
Je kunt gebruik maken van onze inmeetservice, waarbij één van onze collega’s langskomt om je maten op te meten. Dit is geheel gratis. We voeren de maten dan voor je in en dit blijft in het systeem staan. Daardoor kun je steeds opnieuw een overhemd op maat laten maken, waarbij je het zelf ontwerpt, volledig naar jouw wens.

 

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Stretch overhemden

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country