Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Smoking overhemd

 

Een smoking trek je niet zomaar aan; dit doe je bij uitzonderlijke gelegenheden. Daarom wil je ook een bijzonder mooi en goed smoking overhemd, zodat je bij elke bijzondere gelegenheid ook goed voor de dag komt.

Een smoking overhemd voor heren is niet een hemd wat te dragen is onder een normaal (maat)pak; dit is speciaal voor onder een smoking. Soms word je verplicht door de dresscode om een smoking te dragen, zoals bij formele feestelijke aangelegenheden als een gala.
Daarnaast bestaat er voor een dergelijk overhemd ook een bepaalde etiquette waar heren zich aan dienen te houden: Het hemd is altijd wit of beige, wordt uitgevoerd zonder borstzak, met dubbele manchetten en heeft verborgen knoopjes.

Het is voor dergelijke gelegenheden belangrijk dat het overhemd mooi zit en er goed uit ziet. Wij kunnen we daar goed in voorzien, omdat we de overhemden op maat laten maken door jouw maten gratis op te meten. Zo ben je er van verzekerd dat je hemd goed zit en valt.
Doordat de overhemden allen van 100% katoen zijn gemaakt, ademen ze en voelt het fijn aan op de huid. Hierdoor kent het hemd optimaal draagcomfort.

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak)
Smoking overhemd

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Smoking overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country