Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Slim fit overhemd

 

Een slim fit overhemd is een overhemd met een slanke pasvorm en wordt daarom ook wel een Italiaans overhemd genoemd. Het valt strakker om de plekken waar het nodig is, zodat het je figuur mooi accentueert. Ook hierbij blijf je altijd genieten van voldoende bewegingsruimte, omdat het overhemd perfect is afgestemd op jouw persoonlijke maten.

Omdat wij jouw maten opnemen, zit het overhemd als het ware om het lichaam gegoten, zonder dat dit afbreuk doet aan je bewegingsvrijheid of draagcomfort.
Hierdoor is een slim fit allang niet meer alleen geschikt voor de slankere, meer Italiaanse posturen, maar ook voor de wat forsere, grotere Nederlandse man.

Ben je toch bang dat er door deze pasvorm dingen tevoorschijn komen die je liever zou verbloemen? Dankzij de mooie, kwaliteitsstof verbloemt een slim fit overhemd de minder mooie kanten van jouw lichaam, waardoor je nog slanker oogt. Natuurlijk kies je ook met deze fit je favoriete stoffen, patronen, kleuren en details, zodat dit overhemd aan al jouw eisen voldoet.

Prefereer je (nog) meer ruimte in de pasvorm? Dan kun je kiezen voor een semi of normal fit overhemd. De namen zeggen het min of meer al: een semi fit overhemd zit niet zo straks als een slim fit, maar heeft wel een strakkere pasvorm dan een normal fit. Ook deze overhemden worden voor jou op maat gemaakt.

 

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Slim fit overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country