Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Semi fit overhemd

 

Een semi fit overhemd is een overhemd dat over een aangesloten pasvorm beschikt, maar net iets wijder zit dan een slim fit model. Een slim fit overhemd beperkt je nooit in je bewegingsvrijheid, maar wij snappen dat het fijn is als je iets meer ruimte in je overhemd hebt. Herken je deze behoefte? Kies dan voor een shirt met semi fit.

Een veelvoorkomend probleem in reguliere winkels, is dat een semi fit overhemd te wijd wordt op de taille, maar bij de schouders wel goed zit. Daarvoor zijn de op maat gemaakte overhemden van ShirtByHand een oplossing. Omdat wij jouw maten opmeten, valt het overhemd goed om jouw lichaam.

Dit type model hemd is zo uitgesneden, dat deze netjes aansluit op jouw lichaam, terwijl je toch nog bewegingsvrijheid geniet. De comfortabele stoffen waarvan onze semi fit overhemden worden gemaakt, bevorderen dit ook.

Een semi fit is de middenweg tussen een slim fit en een normal fit. Heb je extra bewegingsruimte nodig? Kies dan voor een normal fit overhemd. Deze overhemden hebben een normale pasvorm, zodat je nog meer ruimte in je overhemd hebt. Perfect wanneer je er bijvoorbeeld nog een jasje overheen draagt. Toch liever helemaal nauw aangesloten, maar toch nog comfortabel? Dan kies je een slim fit. Een semi fit is het antwoord op wat hier tussenin zit.

 

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator.
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Semi fit overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country