Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Overhemd zonder borstzak

 

 

Een overhemd zonder borstzak wordt gezien als meer formeel in vergelijking met een overhemd met zakje. Daarom worden overhemden voor bijvoorbeeld bruiloften vaak uitgevoerd zonder. Het zorgt ervoor dat een overhemd mooi egaal blijft en het zakje niet direct afleidt.
Bovendien hebben de traditionele overhemden geen borstzakje. Het is onduidelijk wat erin gestopt moet worden en daarnaast maken gevulde zakjes een onelegante indruk.
Niet alleen kies je een overhemd zonder zakje op de borst als je een formele aangelegenheid hebt; ook in de zakelijke omgeving kies je voor een overhemd zonder borstzak. Dit is meer gepast op kantoor en staat bovendien beter en mooier onder een net colbert of jasje. Een erg stijlvolle keuze dus.

Bij Shirt by Hand kun je je overhemd volledig aanpassen naar jouw wens in onze configurator. Kies je voor een overhemd zonder borstzak, maar wil je wel andere details aanbrengen op het hemd? Kies eerst de stof, kleur en het patroon en breng vervolgens de details aan, zoals monogramtekst, manchetten en andere extra’s.

  • Stel makkelijk je overhemd samen: Kies eerst een stof, kleur en patroon.
  • Breng vervolgens de details aan: Kies je model, borstzak, manchetten, boord, mouwlengte en initialen.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Overhemd zonder borstzak

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country