Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Overhemd met dubbele manchet

 

Een overhemd met een dubbele manchet is een lange mouw aan een overhemd die wordt teruggeslagen, waardoor er een dubbele mouwlaag ontstaat. Dit wordt gezien als meer traditioneel, klassiek en formeel. Daarom is deze dubbele manchet vooral geschikt voor formele en avondaangelegenheden. Deze dubbele manchet steekt ongeveer twee centimeter onder de mouwen van je jasje uit, waarbij het zorgt voor een luxe uitstraling in je outfit. De dubbelgevouwen mouwen worden bij elkaar gehouden door manchetknopen.

Manchetknopen kunnen worden omschreven als een luxe versie van de normale knopen die aan het uiteinde van de mouw van een overhemd bevestigd zitten. De omgeslagen mouwen worden dus bij elkaar gehouden door de manchetknopen. De manchet (uiteinde van de mouw) moet eerst dubbel geslagen worden: dan kunnen de de knopen door de knoopsgaten geduwd worden. Ze zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten, gemaakt van verschillende materialen. Door al deze verschillende uitvoeringen, biedt het kans om jezelf te onderscheiden. Het geeft je outfit net een extra touch. Een tip daarbij is: Laat de kleur van je overhemd terugkomen in je manchetknopen.
Het aantrekken van een overhemd met dubbele manchetten en de bijbehorende prachtige manchetknopen, draagt bij aan een chique uitstraling, zeker geschikt voor formele gelegenheden.

  • Stel makkelijk je overhemd samen: Kies eerst een stof, kleur en patroon.
  • Breng vervolgens de details aan: Kies je model, borstzak, manchetten, boord, mouwlengte en initialen.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Overhemd met dubbele manchet

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country