Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Overhemd met borstzak

 

 

Een overhemd met borstzak ziet men als iets minder formeel dan een overhemd zonder zakje. Het geeft net even een extra detail aan een hemd.
Het borstzakje verscheen vanaf de jaren ‘60 op het overhemd. De oorzaak? Het verdwijnen van het vest dat vaak over het hemd werd gedragen. Kleine spullen moesten toch ergens worden opgeborgen. Dit maakt dat het zakje erg handig is voor het bewaren van bijvoorbeeld een belangrijk papier of een pen. Vaak worden de zakjes gesloten met een rits, knoop of een klepje, maar als je een shirt bij ons op maat laat maken, is dit geheel naar jouw wens.

Wanneer je een overhemd kiest voor in je vrije tijd of meer informele gelegenheden, kun je sowieso een zakje toevoegen aan je overhemd bij het samenstellen van je shirt in de configurator. Maar niet alleen voor informele gelegenheden is een borstzakje geschikt. Ook in de zakelijk omgeving wordt het gezien. Daarbij moet wel vermeld worden dat een erg gevulde zak niet een elegante indruk maakt. Zorg dus dat deze niet te vol wordt.

Eerst kies je de stof, patroon en kleur van je overhemd en vervolgens breng je in de configurator de andere details aan, zoals het borstzakje. Je kiest daarbij zelf de kant, vorm en grootte en de plaats op je overhemd en je ziet gelijk hoe dit op jouw overhemd staat. Erg eenvoudig, waardoor je jouw overhemd volledig afstemt op jouw behoeften en wensen.

  • Stel makkelijk je overhemd samen: Kies eerst een stof, kleur en patroon.
  • Breng vervolgens de details aan: Kies je model, borstzak, manchetten, boord, mouwlengte en initialen.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Overhemd met borstzak

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country