Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Overhemd met enkele manchet

 

Een overhemd met een enkele manchet is het meest gangbare en bovendien de meest gebruikte. Het is geschikt voor casual als formele aangelegenheden.
De manchet is het uiteinde van de mouw. Ze sluiten de mouwen bij de polsen. Als je het overhemd onder een pak draagt, schrijft de etiquette voor dat een enkele manchet ongeveer een centimeter onder de mouw van je jasje uitsteekt. Bij een dubbele is dit twee centimeter. Een dubbele manchet is een lange mouw aan het hemd welke wordt teruggeslagen, waardoor er een dubbele manchetlaag ontstaat. Bij een enkele wordt dit terugslaan niet gedaan.

Een enkele manchet is meer informeel en gebruikelijk dan de de dubbele. Daarom is de enkele ook zeker geschikt voor in je vrije tijd. Hoe je je overhemd verder wilt samenstellen, bepaal je helemaal zelf in de configurator. Je kiest daar niet alleen de kleur, stof en het patroon van je overhemd, maar ook de verdere details. Denk hierbij aan de manchetten, het borstzakje (of juist geen zakje) en de mouwlengte. Laat je gratis door één van onze medewerkers inmeten, zodat je overhemd op maat gemaakt wordt.

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator.
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Overhemd met enkele manchet

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country