Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Normal fit heren overhemd

 

Zeker wanneer je een overhemd regelmatig draagt, is het prettig dat deze iets losser om je lichaam valt. Dat doet een normal fit overhemd. Het hemd biedt meer ruimte rond de borst en de mouwen, waardoor het draagcomfort van dit model optimaal is. Het valt soepel en knel niet. Het comfort is vergelijkbaar met een normale trui of T-shirt, maar met een normal fit overhemd zie je er toch wat netter uit. Doordat het fijn te dragen is, is het niet nodig om je om te kleden na een werkdag. Ook in je vrije tijd is dit overhemd met regular pasvorm uitermate geschikt.

De overhemden van vroeger werden gekenmerkt doordat het vanaf de oksel in een rechte lijn naar beneden liep, waarbij de onderkant in de broek werd gedragen. Een regular fit shirt biedt wel meer ruimte rond de borst en mouwen,maar valt niet zoals het hemd van vroeger. Bij ons wordt een normal fit aangepast naar jouw fit, aangezien het op maat wordt gemaakt. Hierdoor doet het nooit afbreuk aan jouw figuur, maar biedt het toch uitermate comfort.

Liever een strakker en aansluitend overhemd? Kies dan voor een slim fit of semi fit overhemd. De namen zeggen het al: een slim fit is geheel aansluitend, terwijl je bij een semi fit overhemd nog wat extra ruimte hebt.

 

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Normal fit overhemd

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country