Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Normal fit dames overheden

 

Met een normal fit overhemd geniet je van comfort en bewegingsruimte, terwijl dit niet afdoet aan je figuur. Veel vrouwen kennen het probleem bij een overhemd dat het te wijd is in de taille, terwijl de knopen bij de borst niet (helemaal) dicht kunnen. Een veelvoorkomend probleem, waar wij een oplossing voor hebben, zonder dat je hoeft te kiezen voor een groter overhemd.

Voorkom een hobbezak-effect met een op maat gemaakt overhemd. Hierdoor krijg je een overhemd dicht op de borst en sluit deze ook nog eens mooi aan in je taille. De normal fit zorgt ervoor dat je net wat extra ruimte hebt, wat je meer bewegingsruimte geeft.

Er zijn verschillende soorten pasvormen, waar een normal fit overhemd voor vrouwen uitermate geschikt is. Deze regular fit biedt net een beetje meer ruimte rond de borst en armen, voor een ultiem draagcomfort. De fit zorgt er ook voor dat bepaalde gebieden in je lichaam (bijvoorbeeld rond de heupen) net even wat meer verbloemd worden.

Naast een perfecte pasvorm, kun je ook nog eens je eigen stoffen, designs en andere details uitkiezen, zodat je voor elk mantelpak of broekpak het perfect, bijpassende overhemd kunt ontwerpen. Volledig naar eigen smaak.

 

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator.
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Normal fit dames overhemden

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country