Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Niet glanzende overhemden

 

Een niet glanzend overhemd is het meest voorkomend. Glanzende overhemden worden vaker geassocieerd met feestelijke aangelegenheden en een niet glanzend overhemd is meer gangbaar. Zeker in de bedrijfswereld is dit meer passend, omdat het niet afleidt. Het overhemd heeft dan een matte finish, waardoor lichtinval ook geen effect heeft. Hierdoor is het uitermate geschikt voor een dag op kantoor, doordat het een bepaalde zakelijkheid uitstraalt.

Een voorbeeld van een niet glanzende stof is Plain Weave. Dit is een platte weving, waardoor het profiel in de stof nauwelijks zichtbaar is. Desondanks glanst de stof dus niet. De fijnheid zorgt voor een luxe en elegante uitstraling.

Je kiest eenvoudig in de configurator een (niet glanzende) stof, patroon en de kleur. Wanneer je een basis hebt voor je zelf samengestelde overhemd, kies je de details: Een borstzak of juist niet, dubbele of enkele manchetten en de vorm van het boord. Zo pas je het overhemd helemaal aan op jouw wensen en behoeften. Laat je gratis thuis of op kantoor door ons opmeten en zorg daarmee dat je op maat gemaakte overhemd perfect op jouw lichaam past.

 

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Niet glanzende overhemden

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country