Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Mao kraag

 

ShirtByHand maakt het mogelijk om een overhemd op maat met mao kraag te bestellen. Vanaf juni 2018 is dit type kraag toe te voegen in het bestelproces. De mao kraag behoort tot de belangrijkste modetrends van dit moment en past ook perfect bij overhemden. Er worden geen meerkosten berekend bij het toevoegen van een mao kraag.

Minimalistisch en Aziatisch
De mao kraag heeft een Aziatische oorsprong en wordt dan ook wel eens beschreven als een Chinese kraag. Niet voor niets zie je deze fraaie kraag veel terug in traditionele Aziatische kledingstukken. Kenmerkend voor het design zijn het minimalisme en de opstaande kraag. De ronde vorm wordt in het midden verbonden met een knoop. Als je kijkt naar een traditionele kraag zou je kunnen zeggen dat de mao kraag een onvolledige of halve kraag is. In tegenstelling tot bij een traditioneel ontwerp wordt het mao design niet omgevouwen.

Sterk in opkomst
Sinds 2016 beleeft de mao kraag een sterke opkomst in de modewereld. Niet alleen in overhemden wordt deze kraag verwerkt, maar ook in andere kledingstukken. Wie een blik werpt in een willekeurige kledingwinkel ziet bijvoorbeeld ook steeds meer polo’s en t-shirts met een mao kraag. Deze kledingstukken vliegen de deur uit en zijn dus ook steeds meer op straat te zien. In 2018 mag de mao kraag eigenlijk niet meer ontbreken in de kledingkast. De kraag geeft een kledingstuk een sportieve en stijlvolle look. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor het combineren met andere kledingstukken.

Overhemd op maat
Een overhemd op maat met mao kraag kopen? ShirtByHand maakt het mogelijk. Het toevoegen van dit extra type kraag geeft nog meer opties om te variëren met designs. De kraag is te combineren met alle typen stof. Heb jij je nog niet laten opmeten door ShirtByHand. Maak dan snel een gratis meetafspraak. Vervolgens kun je jouw gepersonaliseerde shirt op maat met een mao kraag bestellen. Je haalt dan een overhemd in huis dat indruk maakt, zowel in een privé als zakelijke omgeving. Vanzelfsprekend zijn er geen extra kosten verbonden aan jouw keuze voor een mao kraag.

Mao kraag
Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Klassieke boord overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country