Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Makkelijk strijkbare overhemden

 

Strijken is een klus waar niemand heel gelukkig van wordt: Je hebt het al druk genoeg en je hebt geen zin om hier veel tijd aan te besteden. Dat hoeft ook niet, als je kiest voor makkelijk strijkbare overhemden. Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze stoffen easy-iron zijn. Daarbij zijn er een aantal vuistregels en tips waar je je aan dient te houden als je overhemden wilt strijken. We lichten ze hieronder voor je uit.

Een eerste stap is het bekijken van het label: Deze is er niet voor niets. Je vindt hierop de wasinstructies (doorgaans op 30 graden en fijnwas) en hoe je je overhemd moet strijken. Op het strijkijzer zijn stippen afgebeeld, net zoals op het label. Deze geven de maximum temperatuur aan; erg verstandig om deze aan te houden.
Ten tweede let je op de stof: een verfijnde stof is meer kwetsbaar dan een minder verfijnde. Strijk je overhemd liever aan de binnenkant, om bijvoorbeeld bout-afdrukken te voorkomen.

Tot slot: Denk je dat je klaar bent, denk er dan nog even om om het overhemd netjes op te hangen met het bovenste knoopje gesloten. Het overhemd is nog warm, dus extra gevoelig voor kreukels. Gebruik daarbij ook een goede kledinghanger; het liefst een met verbredingen op de schouders.

Wanneer je kiest voor makkelijk strijkbare overhemden, wordt strijken kinderspel. Al onze overhemden kennen een strijkvrije finish, waardoor strijken erg eenvoudig is en de kleding bovendien weinig kreukt. Stel je eigen shirt samen en deze wordt dan op maat gemaakt, zodat deze perfect om jouw lichaam valt.

 

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Makkelijk strijkbare overhemden

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country