Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Klassieke boord overhemd

 

Een klassieke boord zien we bij zakenmannen vaak en is onder de overhemden het meest populair. Het is het meest gangbaar onder een pak en in combinatie met een stropdas.
De kraag staat wat wijder, waardoor het niet noodzakelijk is het overhemd helemaal dicht te knopen. In de punten van de kraag zitten regelmatig kunststof baleintjes die zorgen dat de punt recht gehouden wordt (dit is tevens vaak verwijderbaar).
Bij mensen met een breder hoofd staan de klassieke boorden met rechte punten fantastisch. Een andere tip is dat deze boord goed onder een jasje aan kan: dit is ontzettend stijlvol. Ook biedt de boord voldoende ruimte onder de kraag voor een stropdas. Ook wordt de klassieke boord vaak gebruikt voor een smoking overhemd
In het algemeen geldt: Het boord past perfect als je tussen de kraag en je hals nog twee vinger kunt steken. Je hoeft je bij onze service hier helemaal niet druk om te maken, want wij meten jouw boordmaat op en geven je hierbij advies. Wanneer je je maat weet, kun je met ons of zelf aan de slag in de configurator. Je kiest eerst je patroon, kleur en stof en vervolgens pas je alle details ook naar wens aan, zoals je boordmaat.

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).
Klassieke boord overhemd
Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Klassieke boord overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country