Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Hidden Button-down boord overhemd

 

 

Een Hidden Button-down overhemd is eigenlijk een uitbreiding van de Button-down boord. Bij de normale variant van de boord hangen de kraagvleugels naar beneden en worden door middel van een knoopje aan het voorpand van het overhemd vastgemaakt. Bij een Hidden Button-down kent men een dubbele kraag, waarbij de onderste kraagvleugel aan de knoopjes van het overhemd wordt vastgemaakt en de bovenste flap de onderste flap dekt, zodat de knoopjes niet te zien zijn. De intentie blijft hetzelfde: De flappen op hun plek houden. Hierbij geniet je dus van het voordeel van niet-verschuivende flappen, zonder dat de oorzaak hiervan te zien is (namelijk de knoopjes).

Een stijlvolle keuze, met een minder informeel karakter dan de gewone button-down boord. Dit maak het boord geschikt voor zowel informele als formele aangelegenheden. Welke kant je op gaat, is afhankelijk van hoe je het overhemd verder samenstelt en bovendien hoe je het overhemd combineert met de rest van je outfit. Je kunt dus alle kanten op, afhankelijk van wat de situatie en de bijbehorende kleding etiquette toestaat.

Je stelt je overhemd, geheel naar wens, makkelijk samen in onze configurator. Daarbij kies je eerst zelf je kleur, stof en patroon en vervolgens kies je de boord en andere details (zoals de mouwen, manchetten en de borstzak). Om je overhemd perfect om jouw lichaam te laten vallen, maak je eerst een gratis meetafspraak.

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Hidden Button down overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country