Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Grove structuur overhemden

 

In kleding met een grove structuur, kom je krachtig over, waarbij je autoriteit uitstraalt. De stof met grove weving heeft een meer robuuste uitstraling. Afhankelijk van de context, kies je dus voor een fijne of grove structuur in je overhemd. Je kunt dit ook prima combineren, om zo te spelen met contrasten. Kies bijvoorbeeld een overhemd met grove weving en draag dit onder een jasje met een fijne weving.

Welke stoffen hebben een grove structuur?

Een aantal stoffen kenmerken zich door hun grove weving. Één daarvan is Oxford. Deze stof heeft een grove weving met dikke garen, wat zorgt voor stevig- en luchtigheid. Het is een korrelig profiel, zoals dat van een schaakbord. Bij een gekleurd overhemd onstaan daarbij witte puntjes.
Een ander voorbeeld van een stof met een grove structuur is Dobby: een hoogwaardige weefmethode waarbij elke draad apart wordt geweven. Hierdoor wordt een bepaalde structuur in de stof aangebracht. Dit maakt de stof stevig en sterk.

Kiezen voor grof

Een voordeel van de grove samenstelling, is dat deze minder kwetsbaar is dan kleding met een fijn profiel, bij bijvoorbeeld het strijken. Bovendien kiezen mensen met een grove bouw ook liever voor stoffen met een grove structuur: Dit staat beter, doordat het meer karakter heeft.

In de configurator stel je gemakkelijk je eigen overhemd samen, waarbij je zelf de stof kiest. Als je uit de stof bent, is het tijd om een kleur en patroon te kiezen en vervolgens breng je andere details aan in je hemd, zoals het boord en de manchetten.

 

  • Stel makkelijk je overhemd samen: Kies eerst een stof, kleur en patroon.
  • Breng vervolgens de details aan: Kies je model, borstzak, manchetten, boord, mouwlengte en initialen.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Grove structuur overhemden

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country