Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Glanzende overhemden

 

Bij glanzende overhemden wordt vaak direct gedacht aan een feestelijke aangelegenheid. Het straalt een bepaalde luxe uit, maar ook feestelijkheid. Het valt vaak net even iets meer op dan een matte stof. Door de inval van het licht kan ook het ook mooi effect geven aan het hemd.

Voorbeelden van stoffen met een hoge glans zijn satijn en zijde. Dergelijke overhemden trek je niet aan naar kantoor: Dit is té. Voor een stijlvolle keuze kies je voor een werkdag voor een overhemd met lichte glans. Dit zijn bijvoorbeeld een linnen overhemd (zeker geschikt voor in de zomer) of een overhemd van Twill. Bij de laatste manier van weven loopt een draad over twee of meer draden alvorens hij eronderdoor gaat. Hierdoor krijgt het een diagonale weving en dus een lichtglanzende textuur van een zijde. Daarom was deze stof ook de voorloper van satijn.

Een glanzend overhemd kan een outfit net even een extra touch geven. Het behoudt daarbij gewoon zijn zakelijkheid, maar is wel elegant en stijlvol door de lichte glans. Kies een (licht)glanzende stof in de configurator en stel de rest van je overhemd daar bij samen, zoals het patroon, de kleur, het boord en de manchetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator.
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Glanzende overhemden

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country