Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Extreme Cut-Away boord overhemd

 

 

De extreme Cut-Away boord is een verlengde van de Cut-Away boord. De kragen zitten nog verder uit elkaar dan je van boorden gewend bent. De punten lopen sterker naar achter, waardoor er een erg wijde opening gecreëerd wordt. Het boord is zowel open als dicht goed te dragen en past erg goed bij een smal gezicht. Het maakt je gezicht namelijk optisch breder.

Het boord laat de dasknoop prachtig uitkomen op het overhemd, waardoor er vaak voor een das gekozen wordt bij dit overhemd. Vooral een dikke stropdas of een das met dikke knoop is hierbij erg mooi.

Hoe je een stropdas combineert bij je pak en Cut-Away boord, is kinderspel als je een aantal vuistregels volgt.
De eerste is dat je van groot naar klein begint bij het combineren: Eerst kies je jouw pak, dan stel je je overhemd samen in de configurator en daarna kies je je stropdas. Pas bij het combineren op met verschillende patronen, want je wilt niet dat je outfit te druk oogt. Je kunt best kiezen voor dezelfde patronen in diverse kledingstukken (zoals strepen), maar zorg er dan wel voor dat de grootte van de strepen van elkaar verschillen. Een erg stijlvolle keuze, die bijna niet mis kan gaan. Een tip qua kleuren: Combineer accentkleuren met basiskleuren, zodat de rust in je outfit bewaard wordt.

Stropdassen draag je in de zakelijke omgeving of bij een feestelijke en formele aangelegen, dus je extreme Cut-Away boord overhemd dient dit ook uit te stralen. Daarom kies je voor formele of feestelijke stoffen, kleuren en patronen. Dit doe je eenvoudig in de configurator. Vervolgens stel je op die pagina de rest van je overhemd samen, zo ook de boord en andere details.

  • Stel makkelijk je overhemd samen: Kies eerst een stof, kleur en patroon.
  • Breng vervolgens de details aan: Kies je model, borstzak, manchetten, boord, mouwlengte en initialen.

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Extreme cut-away boord overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country