Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Cut-Away boord overhemd

 

 

Een Cut-Away boord is een optie die vaak wordt gekozen voor zakelijke overhemden
Bij een Cut-Away boord zitten de kragen wat verder uit elkaar dan wat je normaal van een boord gewend bent. Daarbij lopen de punten dus nog wat sterker naar achter, waardoor er een wijdere opening gecreëerd wordt en de dasknoop prachtig uitkomt op het overhemd. Daarom is dit een soort boord die vaak gecombineerd wordt met een stropdas. Het is zeker geschikt als je een dikke stropdas draagt of een das knoopt met een dikke knoop. De kragen staan uit elkaar, waardoor de knoop goed opvalt tussen de kragen en bovendien sluit het mooi aan. De kragen van het boord lopen dus naar achteren; soms zo ver dat de punten in zijn geheel verdwijnen onder het jasje of colbert. Hierdoor valt de stropdas nog meer op. Een super stijlvolle keuze, zeker als het je lukt om je stropdas goed te combineren met je pak.

Hoe je een stropdas combineert bij je pak en dit boord, is makkelijk als je een aantal vuistregels aanhoudt. Begin van groot naar klein: Kies eerst je pak, stel dan je overhemd samen bij Shirt by Hand en vervolgens kies je je stropdas. Een tweede tip is oppassen met verschillende patronen; je wilt immers niet te veel drukte creëren in je outfit. Kies je voor een combinatie van dezelfde patronen (zoals strepen op strepen), zorg er dan voor dat de grootte van deze strepen verschillen van elkaar. Dat is stijlvol en kan bijna niet misgaan. Qua kleuren: Stel accentkleuren samen met basiskleuren, zodat het niet één groot kleurenpalet wordt.

Heb je een smal gezicht? Dan is een Cut-Away boord een hele goede keuze. Dit laat je gezicht namelijk breder ogen. Kies in onze configurator makkelijk zelf de stof, kleur en het patroon samen die bij jou past. Zo heb je een overhemd die perfect bij je past en doordat we de maten gratis komen opmeten, zit deze je als gegoten.

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Cut-away boord overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country