Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Casual overhemd

 

De situaties en momenten waarin je een casual overhemd kan dragen, zijn grenzeloos. Je bent net iets meer gekleed, maar niet overdressed. Het geeft meer klasse aan je outfit, zonder dat je belemmering in je bewegingsruimte of handelingen ervaart. Daarom zijn deze overhemden zowel geschikt voor een dagje kantoor of een serieuze aangelegenheid, als voor een vrije dag. In je vrije tijd loop je uiteraard niet in pak en moet een overhemd dus goed te combineren zijn met je casual kledingstijl, zoals een jeans. Ook wil je je op maat gemaakte overhemd elke dag kunnen dragen, in elke situatie.

Het fijne draagcomfort in combinatie met de perfecte pasvorm, maken dat het overhemd hiervoor zeer geschikt is. Naar welke kant jij neigt met je casual overhemd (formeel of informeel), is afhankelijk van hoe je zelf je overhemd samenstelt in onze configurator. Kies zelf je stof, patroon, kleur, boord en zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Doordat we je maten gratis komen opmeten, ben je verzekerd van een perfecte pasvorm. Ook kun je met een casual hemd beide kanten op door dit op de juiste manier te combineren met andere kledingstukken. Kies voor een lichte jeans voor een casual look en kies voor een pantalon voor een formele situatie.

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).


Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Casual overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country