Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Button down boord overhemd

 

 

Bij een Button-down boord op het overhemd dienen de knopen vastgezet te worden aan het voorpand van het overhemd, zodat de boordpunten op de juiste plaats gehouden worden.
Het type overhemd boord wordt gezien als meer informeel en is oorspronkelijk uitgevonden om de kraagvleugels tijdens het spelen van polo op hun plaats te houden. Door de snelheid van het paardrijden, kwam namelijk de wind eronder. Daardoor heeft een overhemd met Button-down boord een sportief karakter en is dus uitermate geschikt voor de vrije tijd.
Een das bij dit overhemd is dus niet echt op zijn plaats door de informaliteit. Daarbij moet vermeld worden dat Amerikanen en Italianen dit vaak toch wel doen, maar over het algemeen heeft deze boord een casual uitstraling.

De boord geeft dus casual uitstraling en als je het overhemd ook voor casual gelegenheden gebruikt, is de keuze voor kleuren ook breed: In je vrije tijd staat een casual overhemd in alle kleuren, aangezien je je niet aan kleding etiquette hoeft te houden. Hetzelfde geldt voor de stoffen en patronen: Wanneer je overhemd niet zakelijk of formeel hoeft te zijn, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Stel eenvoudig je vrijetijdsoverhemd samen in de configurator, volledig naar jouw wensen en behoeften.

  • Stel eenvoudig je overhemd samen in de configurator
  • Volledig naar jouw wensen en behoeften

Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Button down overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country