Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Bruiloft overhemd

 

Het is waarschijnlijk de mooiste dag van je leven: de dag dat je gaat trouwen met je geliefde. Op de mooiste dag wil je ook het beste voor de dag komen. Juist dan is het zo belangrijk om een overhemd op maat te laten maken, zodat je bruiloft overhemd perfect past. Deze moet niet alleen perfect passen bij jouw lichaam, maar ook bij het door jou gekozen trouwpak. Kies je voor een trouwkostuum, combinatiekostuum, Jaquet of smoking: je dient ervoor te zorgen dat dat je overhemd hier naadloos bij aansluit.

Voor deze speciale en bijzondere gelegenheid, wil je misschien ook een bijzonder overhemd. Bij ons kun je eenvoudig een manchetten-, borstzak- of monogramtekst toevoegen in de configurator. Maak je overhemd super persoonlijk. Natuurlijk kun je verder alle details ook zelf kiezen, waardoor je je hemd perfect laat passen bij jouw trouwkostuum.

Het is erg belangrijk dat je het bruiloft overhemd de hele dag kunt blijven dragen. De bruiloft begint natuurlijk al vroeg en gaat vaak tot in de late avonduren door. Doordat we je maten gratis opmeten, is het hemd goed op jouw lichaam afgestemd en geniet je dus van bewegingsruimte waar nodig is. Ook wil je de hele dag fris blijven in je overhemd. Doordat we uitsluitend gebruik maken van katoen, wordt transpiratie goed opgevangen en blijf je droog en fris.

  • Stel zelf eenvoudig je overhemd samen in onze configurator. Kies eerst de stof, kleur en het patroon.
  • Breng vervolgens de details aan (zoals de boord, de mouwen, manchetten en de borstzak).


Stel makkelijk je overhemd samen
Breng vervolgens de details aan
Bruiloft overhemd

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country