Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwarte gestreepte overhemden voor heren

Een zwart gestreept overhemd is voor heren gangbaar, vooral in de zakenwereld. Met de kleur zwart speel je op safe op een werkdag, door de zakelijkheid. Breng hierin een streep(je) aan en je overhemd krijgt net even die extra touch. Door de neutraliteit van de kleur, kun je het gemakkelijk combineren met andere kleuren, waarbij je een dergelijk overhemd als basis kunt gebruiken.

Er zijn natuurlijk verschillende strepen op de overhemden, waarbij de dikte en de ruimte tussen de strepen varieert. Hierdoor kunnen strepen ook met elkaar worden gecombineerd, zolang deze maar van elkaar verschillen. Stel smalle strepen samen met brede strepen. Als je een pak hebt met een kleine krijtstreep, kan een zwart gestreept overhemd net zo goed werken als een effen overhemd.

Daarbij is het erg stijlvol om de kleur van de krijtstreep weer terug te laten komen in je overhemd. Een overhemd met streep kan in formele en informele situaties en dit is ook niet seizoensgebonden. Door de kleur zwart in combinatie met een andere kleur, is het passend in de zomer, lente, herfst en winter. Dit overhemd kan dus altijd en overal.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country