Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwart overhemd met print voor heren

Met print in een overhemd geef je je outfit net even een meer bijzonder effect. Veel mensen denken dat een zwart overhemd met print voor heren moeilijker te combineren is dan effen hemden. Dit valt echter heel erg mee: patronen met patronen combineren is wat gewaagd, maar als een van de patronen onopvallend of subtiel is, is dit zeker mogelijk. Zolang je outfit maar niet te druk wordt.

De combinatie met effen - zelfs felgekleurde - kledingstukken is sowieso een goede keuze.
Een overhemd met print lijkt op het eerste gezicht misschien casual, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn; als je het maar op de juiste manier combineert. Het wordt in de zakenwereld juist als heel stijlvol gezien als je een dergelijk overhemd op de juiste manier combineert met je pak.

Kies daarbij voor zakelijke kleuren (lees: blauw en grijs) en verder geen patronen in je kleding. Een print is juist wat meer gedurfd, zeker in de zakenwereld. De zwarte kleur is bovendien op zichzelf al een zakelijke kleur, dus ook gepast voor een dag op kantoor.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country