Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwarte geruite overhemden voor heren

Een geruit overhemd in het zwart voor heren is minder formeel dan een effen blouse. Het hemd leent zich er dus goed voor om informeel gedragen te worden, wanneer de gelegenheid dit toe staat.
Wil je het overhemd liever gebruiken om naar je werk aan te trekken of naar (semi) formele gelegenheden? Dat is ook zeker mogelijk met een dergelijk overhemd.

Combineer het dan met zakelijke kleuren als blauw en grijs. Helemaal zakelijk gaan kan ook: Kies een (effen) pak bij de samenstelling van het geruite overhemd. In ieder geval het liefst een pak zonder grof of opvallend patroon, aangezien dit kan vloeken met het overhemd. Als je je outfit verder rustig houdt, kan er weinig misgaan met het combineren.

Bovendien kun je met deze overhemd dus verschillende kanten op.
De zwarte kleur zorgt wel voor rust, aangezien het een hele neutrale en onopvallende kleur is. Daarom is een zwart geruit overhemd een goede keuze voor mannen.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country