Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwart effen overhemd voor heren

Een effen zwart overhemd voor heren is een hele veilige keuze, wat past in elke situatie. Wanneer je niet weet wat jouw afspraak draagt, kies je voor een blouse die niet teveel opvalt. Effen is het meest gangbaar en zwart is wellicht de meest geliefde kleur in de kledingkast. Een combinatie hiervan zorgt voor neutraliteit en onopvallendheid ten opzichte van shirts met felle kleuren en prints.

Een zwart effen overhemd is voor mannen een goede basis voor heel veel outfits. Het brengt rust aan de ogen en is erg makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Zorg voor een speels effect met accentkleuren in andere kledingstukken.
Je kunt het overhemd ook samenstellen met verschillende materialen en motieven, waarbij je kunt spelen met contrast.

Dit zorgt voor diepte en beweging in je outfit. Kies bij dit effen hemd bijvoorbeeld voor een jasje met een lichte glans en kleine krijtstreep voor een stijlvolle uitstraling. Doordat de blouse geen print bevat, zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country