Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Witte gestreepte overhemden voor heren

De kleur wit is met alle andere kleuren te combineren, waardoor de kleur ontzettend geliefd is bij elke man. Een wit overhemd is bedacht in de zakenwereld en dus altijd gepast voor een dag naar kantoor of naar een zakelijke afspraak. Een wit gestreept overhemd zorgt voor net even die extra touch. Een streep is sowieso ook kenmerkend in de zakenwereld.

Het heeft een formeel karakter, maar werkt (in de juiste combinatie met andere kledingstukken) ook erg goed in informele situaties. Kies bijvoorbeeld voor een jeans onder het overhemd en het wordt gelijk minder zakelijk.
Een gestreept overhemd is makkelijk te combineren met de rest van je kledingkast, zelfs met andere gestreepte kleding.

Zo kan het hemd prima samengesteld worden met een gestreepte stropdas, als je je aan één regel houdt: Kies voor een stropdas met bredere strepen dan het overhemd en je kunt niet de fout in gaan. Voor een super stijlvolle keuze laat je kleur van de streep terugkomen in een ander kledingstuk.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country