Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
P53 - Flannel Herringbone €69
P53

Over de stof

Deze écru kleur stof met grovere zig-zag weving heeft een 
kenmerkende visgraat-structuur en een flanel-achtig gevoel.

Kleur

Wit

Kleurvariaties

F101 - Mini Print €69
F101

Over de stof

Doordat de stof weinig tot geen
structuur bevat voelt hij licht en glad aan.

Kleur

Wit

Kleurvariaties

F111 - Mini Print €69
F111

Over de stof

Doordat de stof weinig tot geen
structuur bevat voelt hij licht en glad aan.

Kleur

Wit

Kleurvariaties

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Wit overhemd met print voor heren

Het is het meest bijzondere patroon in de overhemden: Een wit overhemd met print voor heren. De prints in onze overhemden geven een mooi effect aan de outfit en zijn bovendien zijn de overhemden goed te combineren met andere kledingstukken als je de rest van je outfit redelijk rustig houdt. Kies bij de samenstelling voor effen kleding of iets met een erg subtiel patroon; daarmee behoudt het de rust. De print oogt namelijk drukker dan een effen shirt en om te voorkomen dat je té veel opvalt, kies je dus verder voor niet al te opvallende details in je outfit.

Je zou denken dat prints vooral casual worden gedragen, maar dit is zeker niet het geval. Ook in de zakenwereld zien we veel overhemden met print; dit wordt zelfs als heel stijlvol gezien. Bovendien is de witte kleur uitgevonden in de zakenwereld, dus het heeft al een formeel karakter. Mannen die een dergelijk overhemd dragen, laten zien dat ze kiezen voor meer gedurfd en dat zullen ze dan ook uitstralen op de werkvloer. Ook hier geldt: Match het hemd niet met erg drukke en opvallende patronen, om zo de rust te bewaren.

Een dergelijk overhemd leent zich als basis voor veel verschillende outfits. Kies je voor een lichte jeans, dan kun je informeel gaan, doe hierover een V-halstrui en wordt daarmee casual chic. Plaats het overhemd onder een pak en je bent formeel. Je kunt dus alle kanten op met een wit overhemd met print voor heren.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country