Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Witte geruite overhemden voor heren

Deze kleur is eigenlijk met alle andere kleuren te combineren en is daarom ook zeer geliefd in de modewereld. Het ruitje in het overhemd maakt het overhemd net iets meer speciaal dan een patroonloos hemd. Een wit geruit overhemd voor heren is zowel geschikt in formele als informele situaties.
De kleuren waarmee je dit overhemd combineert in de zakenwereld zijn donkerblauw, zwart en grijs.

Helemaal mooi is om de kleur van je ruitje terug te laten komen in een deel van je outfit of een accessoire. Wanneer je de witte kleur in je hemd combineert met een donkerblauw pak en een rode das, dan kom je het meest krachtig over. Deze samenstelling heeft een dominante uitstraling en geeft de hoogste status weer.

Wit was voorheen altijd de meest formele kleur voor een overhemd, maar dit is nu wel achterhaald. Het is draagbaar in elke situatie en elk seizoen en is bovendien tijdloos. Wordt casual met een jeans onder je wit geruite overhemd en wordt formeel als je over je blouse een pak aantrekt.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country