Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
L1 - Linen €79
L1

Over de stof

De twee draden die verschillend door elkaar
lopen bepalen de herkenbare luchtige linnenstructuur.

Kleur

Wit

Kleurvariaties

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Witte linnen overhemden voor heren

Het is niet erg verrassend dat witte linnen overhemden voor heren bijzonder populair zijn. Wit is een kleur die altijd kan en uitstekend gecombineerd kan worden met andere kleuren. Vooral in combinatie met zwarte, grijze of blauwe kledingstukken oogt wit altijd goed, vooral op de werkvloer. Natuurlijk profiteer je ook van de voordelen die de stof linnen heeft.

Linnen is goed te onderhouden omdat het heet gewassen en gestreken kan worden. Ook heeft het materiaal een lange levensduur. Sterker nog, een linnen overhemd wordt soepeler en steviger als je het langere tijd draagt.
Een opvallende eigenschap van linnen is dat het zeer geschikt is tijdens de zomer. Veel minder dan bij andere stoffen heb je last van de warmte.

Daarnaast is wit een kleur die warme zonnestralen weerkaatst waardoor je lekker koel blijft als je witte linnen overhemden voor heren kiest. Niet alleen voor formele gelegenheden is een dergelijk overhemd geschikt, want ook voor je vrijetijdskleding vormt het overhemd een prima basis.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country