Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Witte effen overhemden voor heren

Een wit effen overhemd voor heren is eigenlijk te combineren met alles, waardoor het echt de grote allemansvriend is. Het hemd is in een ver verleden bedacht door de zakenwereld, waardoor het overhemd in het wit vaak wordt gezien in het zakenleven. Een formele look wordt immers getypeerd door eenvoud en rust. Een wit overhemd leent zich daarbij als goede basis.

Wil je voor de ultieme zakelijke look gaan, dan kies je bij je hemd zakelijke kleuren, zoals donkerblauw, zwart of grijs. Wanneer je de witte blouse draagt onder een donkerblauw pak met daarbij een rode das, dan kom je het meest krachtig en dominant over: Het geeft de hoogste status weer.
Wit was voorheen de meest formele kleur, maar dit is al achterhaald.

De kleur kan in elke gelegenheid, zowel draagbaar in de winter (als onderlaag) als in de zomer. Je creëert gemakkelijk een casual look door over het hemd een V-halstrui te dragen, met daaronder een jeans. Je kan met een wit effen overhemd als man dus alle kanten op.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country