Menu
Kies een stof voor jouw heren overhemd
Wis filters Actieve Filters
1. Textuur
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
2. Kleur
3. Weving / stof

Witte overhemden voor heren

Wit is de grote allemansvriend: Eigenlijk is deze kleur met alles te combineren. Het witte overhemd voor heren is bedacht door de zakenwereld. Hierdoor is het voor de mannen die moeite hebben met kleding combineren, makkelijk geworden om het overhemd te combineren met een das. Typerend voor een formele look is eenvoud en rust.

Een wit hemd leent zich als basis. Perfect voor een sophisticated look. De beste kleuren om je overhemd mee te combineren zijn donkerblauw, zwart of grijs, zowel voor de das als je overige kleding. Draag het witte overhemd met een donkerblauw pak en rode das, dan kom je het meest krachtig en dominant over. Het geeft de hoogste status weer.

Vroeger was wit de meest formele kleur voor een overhemd, maar dit is nu achterhaald. Wit is van toepassing op vrijwel elke gelegenheid, zowel draagbaar in de zomer als in de winter (als onderlaag). Draag over de blouse een V-halstrui en daaronder een normale broek, om zo een vrijetijdsoutfit te creëren. Het is een zuivere kleur, waardoor het lijkt alsof je niets te verbergen hebt.

Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Verzenden
Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.
Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country