Paarse overhemden voor heren - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Paarse overhemden voor heren

Dit is een krachtige kleur en met een paars overhemd voor heren kom je ook zo over: krachtig en gedreven. Dit is in de zakelijke omgeving handig. Het is een gedurfde kleur, die creativiteit uitstraalt. Zeker in beroepen waar men creativiteit eist of waardeert, komt een paars overhemd goed tot zijn recht.
Paars staat ook voor spiritualiteit, waardoor je mysterieus kunt overkomen.
Mysterieus, maar wel opvallend, omdat paars net even wat afwijkt

van de neutrale kleuren, zoals blauw. Paars werkt goed met roze tinten. Een paars overhemd, gecombineerd met rood, straalt romantiek uit. Wanneer je een paars overhemd in de avond draagt, heeft dit in het algemeen een statige en vorstelijke uitstraling. Dit maakt het overhemd geschikt voor bijvoorbeeld een evenement in de avonduren. Een paars hemd past erg goed bij mannen die een iets gebruinde huid hebben.

Je gezicht komt in deze kleur goed uit. De kleur is niet seizoensgebonden en is passend tijdens de koude wintermaanden, maar ook wanneer de temperatuur stijgt. Dit maakt dat je je hemd gedurende het hele jaar kan dragen.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country