Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
L8 - Linen €79
L8

Over de stof

De twee draden die verschillend door elkaar
lopen bepalen de herkenbare luchtige linnenstructuur.

Kleur

Groen

Kleurvariaties

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Groene overhemden voor heren

Groen is een echte natuurkleur. De kleur wekt kalmte en rust. Een groen overhemd is voor heren een optie die niet vaak misstaat in een informele situaties. De kleur staat niet alleen voor veiligheid, maar het zorgt ook voor veiligheid in je stijlkeuze. Makkelijk te combineren en zeker bij andere aarde- of natuurlijke tinten. Zo is de samenstelling van groen en een blauwtint erg mooi en veelvoorkomend. In informele situatie is het aan te raden het hemd te dragen bij een blauwe jeans, wat zorgt voor 

een casuale top combinatie. Ook in de zakenwereld is groen een goede keuze. Een goede tip is om de kleur te combineren met zakelijke kleuren als blauw en grijs. Daarbij is het overhemd een mooie accentkleur, maar behoudt het toch zijn zakelijkheid door de rest van de outfit. Ook hierbij kan de kleur van het overhemd gecombineerd worden met een groene kleur in het pak of de stropdas. Je kunt daarbij spelen met contrasten, wat een mooi kleureffect kan opleveren.

Het werkt vaak in je voordeel als je je zakelijk kleedt, maar net iets meer opvalt. Groen licht krijgen voor iets betekent ‘gaan’: Het is heel actiegericht. Vandaar dat dit een positief effect heeft op de werksfeer. Bovendien is de kleur rustig voor de ogen. Prettig voor mensen die veelvoudig achter de computer werken. Een groen overhemd is dus ook zeer geschikt voor een dag op kantoor.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country