Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Bruine overhemden voor heren

Bruin is een stabiele kleur, wat tevens staat voor mannelijkheid. Bruine overhemden voor heren zijn dus een goede keuze voor de mannengarderobe. Men ziet bruin vaak als basiskleur. Het wordt geassocieerd met de aarde, aangezien het één van de natuurtinten is. Het brengt rust in een outfit door de natuurlijkheid van de kleur. Het is goed te combineren met alle verdere natuurkleuren, zoals blauw en groen.

Met dit overhemd treed je in principe niet op de voorgrond, dus het is een goede kleur voor een ondersteunende functie. Wanneer je in de rest van je kleding geen opvallende kleuren gebruikt, maar juist andere natuurtinten, treed je zeker niet op de voorgrond.
Maar in combinatie met een mooi (opvallend) kleuraccent, fungeert bruin als uitstekende basis. Daarmee treedt je dan dus wel weer op de voorgrond.

Kortom, bruin is fijn te combineren met de rest van je kledingkast. Je kunt een bruin overhemd dus combineren naar waar jij je prettig bij voelt en de situatie waarin je je bevindt.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country