Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe gestreepte overhemden voor heren

Een erg goede keuze voor formele situaties en een dag op kantoor: blauwe gestreepte overhemden voor heren. Blauw wordt gezien als de meest passende en gangbare kleur in het zakelijk leven en een streep in het hemd heeft een formeel karakter. Elke zakenman dient dus eigenlijk een blauw gestreept overhemd in de kast te hebben hangen.
De kleur is veilig en staat bovendien bij vrijwel iedereen.

Daardoor misstaat de kleur in geen enkele situatie. Op kantoor straalt het kennis, betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Dit is dan ook de reden dat de kleur veelvuldig in het zakenleven voorkomt.
Laat je bij het samenstellen van je outfit niet afschrikken door het streepje: Deze is net zo makkelijk te combineren, zoals je je maar houdt aan de regel dat de strepen niet gelijk dienen te zijn als je streep op streep combineert.

Door de neutrale blauwe kleur zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos.
Het formele karakter van een outfit kan zo worden omgetoverd in een meer casual look. Kies bijvoorbeeld voor een jeans in een pastelkleur en een V-halstrui en je creëert een outfit voor in je vrije tijd. Het overhemd is dus goed voor meerdere gelegenheden.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country