Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauw overhemd met print voor heren

Blauw: de meest gekozen kleur voor overhemden. Het is het meest gangbaar, maar het printje zorgt voor een extra speciaal effect, waardoor een blauw overhemd met print voor heren net wat meer opvalt. De prints zijn erg stijlvol en subtiel, waardoor het zeker smaakvol is. Natuurlijk valt een printje vaak meer op dan een effen shirt, maar dit maakt het alsnog niet lastig het overhemd te combineren.

Zolang de eventuele patronen in andere kledingstukken maar niet bij elkaar vloeken. Je ziet gauw genoeg wanneer iets bij elkaar misstaat of niet. Houd je outfit rustig, dan kan er weinig misgaan. Door het leuke effect wat een print in het overhemd geeft, maak je al snel een stijlvolle keuze. Ook in de zakenwereld. Want een dergelijk overhemd is in de zakenwereld juist een goede keuze, aangezien het meer bijzonder is dan een effen overhemd.

De blauwe kleur is het meest gangbaar, dus met de kleur kun je sowieso ook nooit verkeerd zitten in het zakenleven. Een goede investering in de mannelijke garderobe dus.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country