Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe geruite overhemden voor heren

Blauw is de meest gekozen kleur voor overhemden en bovendien het meest gangbaar. Het is een veilige kleur, die eigenlijk iedereen staat. Het is een neutrale kleur, maar het ruitje in het overhemd zorgt juist voor een speels effect. Een blauw geruit overhemd voor heren is dus wat minder formeel dan een effen overhemd. De blouse kan dus goed gedragen worden in informele situaties.

Als je de blouse wil aantrekken naar kantoor, is dat ook geen punt. Combineer het geruite overhemd met zakelijke kleding (en kleuren, zoals zwart en grijs) en je bent klaar voor een dag op kantoor. In de zakelijke omgeving straalt de kleur namelijk professionaliteit en kennis uit. Blauw wordt in het algemeen als de meest gepaste kleur voor een zakelijke outfit beschouwd, waardoor de kleur veel in de zakenwereld wordt gezien.

De ruit maakt het hemd net even wat meer bijzonder dan een effen hemd.
Een blauw geruit overhemd is goed te combineren met je andere kleding. Het geruite patroon stel je samen met een effen kledingstuk of iets met een subtiel motief, maar zeker geen opvallend patroon. Als je die regel aanhoudt, voorkom je dat je outfit te druk wordt.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country