Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Heren overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Blauwe effen overhemden voor heren

Een blauw effen overhemd voor heren is het meest gangbaar. Het wordt het meeste gekozen voor overhemden door de mannen en dus kan het worden bestempeld als een essentiële investering in de kleding. Blauw is een veilige kleur en staat bovendien bij vrijwel iedereen. Door de neutraliteit en gangbaarheid, zit je met een dergelijk overhemd dus altijd goed.

In de zakelijke omgeving straalt het overhemd professionaliteit en kennis uit. Mede daardoor beschouwt men de tint over het algemeen als de meest gepaste kleur voor een zakelijke outfit.
Niet alleen in formele situaties staat dit overhemd erg goed, ook kies je voor dit overhemd bij een casual look. Draag het dan boven een jeans en met een V-halstrui.

Doordat het hemd effen is, leent het zich voor eigenlijk elke combinatie met andere motieven en structuren. Combineer je effen overhemd bijvoorbeeld met een pak met krijtstreep. Je kunt met deze blouse dus alle kanten op, waarbij je het overhemd tevens als stijlvolle basis kan gebruiken.

Copyright 2006-2019

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country