Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country

Veel gestelde vragen

Maten

 • Hoe kan ik mijn maten bijstellen?

  Om misverstanden te voorkomen zijn wij de enige die maten kunnen aanpassen in ons systeem. Is het nodig om je maten te fine-tunen? Bel of mail ons gerust. Kleine aanpassingen kunnen we telefonisch doorvoeren. Als de aanpassingen groot zijn, dan kunnen we vaak het beste nog een keer langskomen om ter plaatse de nieuwe maten op te meten. De aanpassingen slaan we direct in jouw account op, waardoor ze automatisch van kracht zijn bij een volgende bestelling.

 • Is het ook mogelijk om een shirt te bestellen zonder meetafspraak?

  We bieden onze meetafspraken gratis aan, maar mocht het willen dan het is ook mogelijk om je shirt op een standaard boordmaat te bestellen. Klik hiervoor op de homepage op ‘Start met ontwerpen’, selecteer jouw stof en ga vervolgens naar ‘Standaardmaat’. Wel of niet opgemeten, de prijs van elk shirt is 69 euro.

Afspraak

 • Hoe gaat een meetafspraak in zijn werk?

  Een van onze medewerkers komt langs met een computer, een meetlint en de stoffenstalen. Samen met jou maken ze een account aan in onze database met de persoonlijke gegevens en de negen lichaamsmaten. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Het account is direct actief. Zo nodig legt onze collega een en ander uit. De meeste klanten kiezen ervoor om direct hun shirt samen te stellen en te bestellen.

Kwaliteit

 • Hoe goed is de kwaliteit van jullie shirts?

  Al onze stoffen zijn van een hoogwaardige 'two ply' (dubbel geweven) kwaliteit. Bovendien zijn ze voorzien van een 'finish' die zorgt voor comfort, een luxe uitstraling en een makkelijke strijkbaarheid.

Company shirts

 • Maken jullie ook shirts voor bedrijven?

  Zeker, wij maken veel dames- en herenshirts voor bedrijven, met of zonder logo. Denk hierbij aan uniforme shirts voor bijvoorbeeld beurzen, horeca, winkels etc. Uiteraard zijn de shirts qua kleurcombinaties volledig te customizen per bedrijf. Met onze geavanceerde machines kunnen wij bovendien de meest lastige logo's stikken die er maar te bedenken zijn. Vaak laten we eerst een voorbeeld maken om een goed beeld te krijgen. Qua maatvoering is er de keuze voor volledig op maat, standaardmaten of een combinatie van beide.

Productie

 • Waar worden jullie shirts geproduceerd?

  In 2009 zijn wij samen met een Vietnamese partner een eigen atelier gestart in Hanoi, Vietnam; ShirtbyHand Production Company Vietnam. Met deze gespecialiseerde partner en onze ervaring van de voorgaande jaren, zijn wij erin geslaagd een kwalitatief goed productiehuis neer te zeten. Het atelier is gespecialiseerd in het produceren van grote aantallen maathemden welke per stuk uniek zijn. De kwaliteit is echter nog steeds die van een klein atelier.

 • Zijn jullie een maatschappelijk verantwoord bedrijf?

  Ja, als mede-eigenaar van ons atelier in Vietnam hebben we tot in detail invloed op de werkprocessen en arbeidsvoorwaarden.

  ShirtbyHand Production Company Vietnam bestaat uit 60 medewerkers die allen onder zeer goede omstandigheden hun werk uitvoeren (airconditioning, nieuwe machines, voldoende werkruimte, etc). Er staat maximaal 45 uur voor een werkweek, overuren worden uitbetaald en de jongste medewerker is 19 jaar oud. We hanteren een salaris dat 20% hoger ligt dan gemiddeld in de branche.

Verzenden & Retourneren

 • Hoe is jullie verzend- en retourbeleid?

  Al onze shirts worden binnen 3 weken gratis geleverd met PostNL. Daarnaast willen we dat je altijd 100% tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van je shirt. Mocht dit niet zo zijn dan bieden we altijd een passende oplossing. Dit kan betekenen dat we opnieuw langskomen voor je maten, we het shirt door onze persoonlijke kleermaker in Amsterdam laten aanpassen, of dat je een nieuw shirt ontvangt. 

Mijn account

 • Als basis gebruiken, wat houdt dat precies in?

  Wanneer je inlogt, heb je de mogelijkheid om je laatst bestelde shirt als basis te gebruiken. Dit heeft echter niet met de maatvoering van je shirt te maken. Voor de maatvoering gebruiken wij namelijk altijd jouw meest recente maten. Ben je dus in de tussentijd opnieuw opgemeten of heb je een wijziging doorgegeven, dan zijn deze maten automatisch van toepassing op een nieuwe bestelling.

  Door een shirt als basis te gebruiken, kun jij eenvoudig de  persoonlijke opties van jouw vorige shirt aanhouden voor een nieuwe bestelling (model, boord, manchetten etc.). Zo kun je voor een nieuw ontwerp, de opties van je favoriete shirt aanhouden.

Betaling

 • Welke betalingsmethoden bieden jullie aan?

  Bij ShirtbyHand kun je kiezen uit 4 veilige en gerenommeerde betalingsmethoden. Dat zijn iDeal, Mastercard, PayPal en Visa. 

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country