Zwarte gestreepte overhemden voor dames - ShirtbyHand.nl
Stofnummer
Inloggen
Jouw gegevens zijn onjuist
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. We sturen dan een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Wachtwoord vergeten?

Er is een e-mail verzonden waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Account aanmaken
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord
Er bestaat al een account met dit emailadres
Account aanmaken
Please select your country
Gratis meetafspraak: thuis of op je werk We meten ook 's avonds en in het weekend op 100% tevredenheidsgarantie Beoordeeld met een 9,5

Dames overhemden

Wij maken ieder shirt op maat, geheel naar jouw wensen en behoeften. Start nu met ontwerpen! Ben je nog niet opgemeten? Maak dan hier een gratis meetafspraak.

Actieve Filters
  • Effen
  • Streep
  • Ruit
  • Prints
Geen stoffen gevonden.

Vraag een gratis stof sample aan

Gratis meetafspraak op locatie

Zwarte gestreepte overhemden voor dames

Zwarte is, samen met wit, een erg geliefde kleur voor dames, mede doordat het zich leent voor talloze kledingcombinaties. Breng daarin een grote lijn of subtiel streepje aan en je creëert een kleding stuk dat net iets meer speciaal is dan een effen shirt: Een zwart gestreept overhemd voor dames. Het hemd heeft dan net even die extra touch door het streepje.

Kies voor een dikke streep voor een meer casual look en combineer dit met zakelijke kleuren en stoffen voor een formele situatie. Het kleine streepje geeft een formeel karakter aan je outfit, omdat het zorgt voor meer eenvoud en rust. Pas dit toe onder een vestje met daaronder de jeans en je stapt zo weer over in een casual outfit.

Let bij het samenstellen van je kleding er wel op dat je geen dezelfde soort strepen bij elkaar voegt: Zorg ervoor dat deze verschillen in grote. We raden je daarbij ook aan om niet teveel verschillende patronen met elkaar te combineren, zoals print met streep en ruitjes in je kleding. Daarbij melden we dat streepjes in het hemd over het algemeen goed te combineren zijn met overige kledingstukken.

Copyright 2006-2020

ShirtbyHand The Netherlands

Switch Country